Ben je op zoek naar een betrouwbare, aardige viervoeter?

Dan ben je hier zeker aan het juiste adres ! Al vele jaren kweken we met Golden Retrievers. Hiermee gaan we zeer zorgvuldig mee te werk. Om een zekerheid te hebben dat de pups gezond zullen zijn, worden zowel de teef & de reu waarmee er gekweekt zal worden grondig getest. De ogen, de heupen, gebit,… Maar ook de karakters worden bekeken. Er word gezocht tot er een goede “match” gevonden is.

Eens dat de teef zwanger is, is het +- 9 weken wachten tot we de pups kunnen verwelkomen. Enkele dagen voor de teef moet bevallen word de werpbak in elkaar gestoken en word de teef uit de groep gehouden om haar rust te gunnen voor de bevalling.

Uit ervaring weet Willy, door het gedrag van de teef, wanneer ze ongeveer zal bevallen. Op dat moment blijft hij bij de teef. Dit breng haar tot rust. Elke pup die geboren word, wordt gewogen & het uur van de geboorte word genoteerd. Tot de bevalling achter de rug is houdt Willy alles goed in het oog.

  De eerste weken blijven de pups dicht bij ons in 1 ruimte. Dit om steeds paraat te staan moesten er moeilijkheden zijn. Nadien gaan ze naar een aparte ruimte die ingericht is voor de pups. (foto) Hier kunnen ze samen ravotten & voor de eerste keer buitengaan in een afgesloten ruimte. Tegelijkertijd maken ze ook kennis met de andere volwassen honden. De aparte ruimte word dagelijks meerdere malen proper gemaakt. De pups krijgen speelgoed & wat muziek op de achtergrond. En een veldbed om na het ravotten op adem te komen (foto). De drinkbakken worden eerder gebruikt als zwembad door de pups & het eten vliegt alle kanten uit! (foto)


Hoe gaan we te werk?

Heb je interesse? Neem dan gerust contact op.

Er word een afspraak gemaakt om alles te bespreken. Zoals ; waarom wil je een Golden Retriever? Heb je voldoende plaats? Wat zijn je verwachtingen? + extra info.

De koper & verkoper moeten er een goed gevoel bij hebben voor de verkoop zal doorgaan. Het is voor ons zeer belangrijk dat elke hond een warme & goede thuis zal krijgen. Waar hij/zij verzorgd word zoals het hoort.

Eens het gesprek achter de rug is & je zeker bent dat je klaar bent voor een Golden Retriever pup. Word je op de wachtlijst gezet. Ben je nog niet zeker, dan mag je gerust later nog eens terug komen. Vanaf dat er pups zijn word je opgebeld. Na “2 weken” na de bevalling kan je langskomen om de Golden Retriever pups te komen bewonderen. Na “6 weken” kan iedereen kiezen welke pup je graag een nieuwe thuis wil geven. (naargelang wachtlijst volgorde ). Na 8 weken kan je je kleine viervoeter komen ophalen. Samen met een starterspakket & een leiband en uiteraard nog extra info. Tussendoor bel je gerust om je pup te komen bezoeken of met eventuele vragen. Ook na de aankoop mag je ons contacteren voor vragen.

Contacteer ons

Willy & Conny
De Meester - De Man
1790 Affligem
053.68.38.48 / 0496.87.43.16

E-MAIL - ofgoldenorf@telenet.be

Of via het contactformulier

Artikels

05 september 2018
05 september 2018
23 oktober 2018

Over of golden orf

Wat begon als een hobby, groeide al snel uit tot een grote passie. Een passie waar Conny haar hart helemaal voor gaf. Al sinds 1989 was Conny gepassioneerd door Golden Retrievers.


lees meer...

Zoeken

Wij gebruiken cookies om deze website te vebeteren. U kunt deze cookies uitzetten via uw browser maar dit kan het functioneren van onze website negatief beïnvloeden.